Trädgårdsarbeten i Lund

Hej och välkomna till bloggen om hus och hem och trädgård. Kanske har ni behövt en hjälpande hand även med er trädgård? Det kan finnas olika anledningar till att man väljer att kontakta ett företag inom det här. Jag har haft god hjälp och stor nytta av att kontakta ett företag inom trädgårdsarbeten i Lund som heter Lejonassist.  

 

Jag vill berätta om det här, för jag vill kunna hjälpa er genom detta goda tips på just det här specifika företaget som kan vara till nytta och hjälp för er som behöver hjälp med era trädgårdarbeten i Lund eller Helsingborg. När jag flyttade in här i min villa för fyra år sedan så ville jag sätta min egen prägel på trädgården. Jag behövde hjälp med flera olika saker. Jag började med att höra mig för här i bostadsområdet om ett lämpligt företag och fick då rådet ifrån några grannar att kontakta Lejonassist. Jag tog offerter ifrån några företag, och kollade också upp ett par referenser för säkerhets skull, och det visade sig att Lejonassist fått dels goda omdömen, och dels har plånboksvänliga priser. Jag är verkligen riktigt nöjd med vad de har levererat. Deras servicevilja och engagemang har varit på topp varje gång de varit här, och de har givit mig de resultat som jag var ute efter. Ett riktigt bra företag vars kvalitativa insatser kan vara till nytta även för er! Det vore spännande om ni lite längre fram hör av er till mig och berättar om vad det här företaget kunnat hjälpa även er med! Man kan också vända sig till Lejonassist om man önskar hjälp med städning, montering av möbler, eller körning till tippen med avfall. Ett riktigt användbart och mångsidigt företag med andra ord.