Robban är en trevlig plåtslagare!

Välkomna hit in till bloggen idag igen! Det här inlägget skriver jag till er som har ställt frågor till mig angående plåtslagare i Ödeshög. Det är många som är i behov av duktiga plåtslagare i Ödeshög och jag är glad över att ni vänt er till mig med era frågor. För är det någon som har goda erfarenheter av plåtslagare i Ödeshög så är det jag, eftersom jag fått hjälp av ett företag som heter Robban´s Plåtslageri i samband med olika jobb på min villa. 

 

Robban´s Plåtslageri är ett mindre företag med det lilla företagets alla fördelar, som att det är lätt att komma i kontakt med personalen och få en personlig service. Det är också så att plåtslagaren, Robban, har en riktigt bred kompetens eftersom han fått lära sig att göra det mesta inom plåtslageri. Jag är mycket nöjd med hjälpen som jag fått, nu senast med nya hängrännor, men tidigare har de även hjälpt mig med ett plåttak på uthuset. Hit ska man vända sig om man vill ha hjälp av en engagerad och kunnig plåtslagare i Ödeshög, men som också har kunder i Motala och Mjölby. Det här företaget har funnits många år och har ett bra rykte. Det går att få hjälp till en rimlig kostnad. Många andra företag är betydligt dyrare, och kanske får man heller inte lika snabb hjälp som om man vänder sig till Robban´s Plåtslageri. Vill ni gynna företagare här i Ödeshög och se till att den här orten hålls levande, ska ni självklart anlita företag som finns här, istället för att anlita företag i någon stad längre bort. Gå gärna in på hemsidan om ni vill läsa mer. Det är verkligen en service i världsklass som levereras av Robban´s Plåtslageri.